Over ons

Sinds 2022

Freds Ambacht BBQ Catering is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van barbecuecatering op locatie. Wij geloven in het belang van ambachtelijke producten en hechten veel waarde aan lokale ingrediënten.

Bij Freds Ambacht BBQ Catering staan ambachtelijke producten centraal. Wij werken alleen met de beste en meest verse ingrediënten, die met liefde en vakmanschap worden bereid. Onze ervaren koks zorgen ervoor dat elk gerecht tot in de perfectie wordt klaargemaakt, zodat u en uw gasten genieten van de ultieme beleving.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om de economie te stimuleren. Wijken samen met lokale boeren en leveranciers om onze ingrediënten zo vers mogelijk kunnen aanbieden. Op deze manier steunen wij niet alleen de lokale ondernemers, maar kunnen wij ook de kwaliteit garanderen.

Bij Ambacht BBQ Catering draait alles om passie, smaak en vakmanschap. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen met onze ambachtelijke producten en uitstekende service. Of het nu gaat om een intiem diner, een bedrijfsfeest of een bruiloft, wij zorgen ervoor dat uw barbecue-ervaring onvergetelijk wordt.

Kies voor Freds Ambacht BBQ Catering en geniet van ambachtelijke producten, lokaal bereid met liefde en vakmanschap.